×Una història de la informàtica

Una història de la informàtica

Una història de la informàtica


L'objectiu d’aquest llibre és proporcionar una ràpida introducció a la història d'una tecnologia tan fonamental en el nostre temps com és la informàtica. Tot i que pot ser utilitzat com a llibre de text, s'ha escrit de manera entenedora, a l'abast de tothom, amb voluntat de divulgació. Després d'un ràpid repàs als antecedents més llunyans i a les arrels que poden estar en l'origen de la informàtica moderna, s'analitzen amb un cert detall els precursors més immediats dels ordinadors electrònics moderns, es detalla la història del que passa per ser el primer ordinador electrònic (l'ENIAC, dels anys quaranta) i s'aborda la informàtica clàssica dels anys seixanta i setanta, fins a arribar a la miniinformàtica i la microinformàtica actuals, sense oblidar Internet, els virus i els jocs amb ordinador. Dos annexos ens acosten al que va ser la introducció de la informàtica comercial a Espanya i, també, a un camp específic i prou atractiu com el de la intel·ligència artificial, que tan prometedor va semblar en dècades passades.

Sin stock 19.50 €

El objetivo de este libro es proporcionar una rápida introducción a la historia de una tecnología tan fundamental en nuestro tiempo como es la informática. Manual escrito de manera comprensible, al alcance de todo el mundo, con voluntad de divulgación. Se analizan con cierto detalle los precursores más inmediatos de los ordenadores electrónicos modernos, la miniinformática y la microinformática actuales, sin olvidar Internet, los virus y los juegos de ordenador.

Datos del producto

Editorial: Editorial UOC, S.L.
ISBN: 9788497887045
Publicación: 01/2008
Formato: Rústica
Idioma: Catalán
Número de páginas: 158

Comentarios

Apodo

Título

Comentario

Aviso de cookies

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de analítica.