×Per que els homes volen sexe i les dones necessiten amor. Ebook

Per que els homes volen sexe i les dones necessiten amor. Ebook

Per que els homes volen sexe i les dones necessiten amor. Ebook


Investigació molt exhaustiva i mitjançant un anàlisi innovador, Allan i Barbara Pease interpreten les estadístiques i la fisiologia relacionades amb el sexe dins d’una lectura amena que ens descobreix per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor. Aquest llibre va dirigit a tots aquells que vulguin gaudir al màxim de les seves relacions i proporciona respostes, que tant homes com dones, haurien de conèixer.

En stock 14.96 €
Añadir a la cesta

 Recíbelo en 4 - 7 días laborables

Investigació molt exhaustiva i mitjançant un anàlisi innovador, Allan i Barbara Pease interpreten les estadístiques i la fisiologia relacionades amb el sexe dins d’una lectura amena que ens descobreix per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor. Aquest llibre va dirigit a tots aquells que vulguin gaudir al màxim de les seves relacions i proporciona respostes, que tant homes com dones, haurien de conèixer. Allan i Barbara Pease han venut més de 21 milions d’exemplars dels seus llibres a tot el món i han estat traduïts a més de 50 idiomes. Aquest llibre ajudarà a tothom, tant als que estiguin mantenint una relació actualment com el que en volen trobar una o volen millorar la que tenen o bé trobar-ne una. Allan i Barbara Pease transformen la ciència en una lectura amena i amb humor que descobreix per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor.

Datos del producto

Editorial: Amat
ISBN: 9788497353243
Publicación: 10/2009
Formato: Rústica
Idioma: Catalán
Número de páginas: 302

Comentarios

Apodo

Título

Comentario

Aviso de cookies

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de analítica.