×Mundo libelista - Libelista propone

None


Si encara no has escollit quin llibre voldràs per Sant Jordi, aquí segur que trobes un que t'agradi! Cada llibreria de la plataforma Libelista ha col·laborat personalment en aquesta selecció, així com les editorials amigues de Libelista. Si vols ampliar la selecció, pots fer click al nom de la categoria. Veuràs que n'hi ha un munt de llibres!

Esperem que entre aquests títols trobis aquell que es convertirà en un company de viatge de per vida!

Donem les gràcies a totes les llibreries que han participat a la creació d'aquesta llista de recomanacions:

El Gat Pelut, Llibreria Éfora, Llibreria Lilliput, Llibreria Esplugues, L'Espolsada, Pellicer Llibres, Ses Minves, La Temerària, Joc de Paraules, Llibreria Etcètera, Llibreria Dina-4, Buc de Llibres, Llibreria Singratalla, Llibreria Al·lots, Ínsula Llibres, Traços, Context Gastrollibreria, Bookman, Somiatruites, Niu de Lletres, Dalmases, Llibres Parcir, Llibreria Gaudí, Llibreria Bassa, Llibreria Fabre, Llibreria Hispano Americana i Llibreria de la Filmoteca.

 

També agraïm a les editorials que sempre ens han donat suport i que han volgut participar a aquesta iniciativa:

Alrevès / Crims.cat, Amsterdam, Ara Llibres, Bira Biro, Club Editor, Edicions del Periscopi, Edicions Saldonar, L'Altra, L'Avenç, Les Hores, Mai Més Llibres, Raig Verd Editorial, Sembra Llibres i Tigre de Paper.

 

Moltes gràcies a totes!

Aviso de cookies

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de analítica.