×Mundo libelista


Pequeña reseña

Policies i Lladres

Us imagineu que la nit de reis, un grup de lladres està disposat a robar totes les joguines que porten els Reis de l'Orient? Això és el que va passar una nit de Londres, a on un grup de lladres molt ben organitzats, van intentar robar les joguines de tots els nens i les nenes de la ciutat. Però clar, no sabien que el gran Simó, un policia ben llest i entrenat els tenia preparat!

Un llibre rimat, que enceta la col·lecció MiniMini, petites joies per a primers lectors de Babulinka books. El matrimoni Alhberg fa les delícies tant en text com en il·lustració. Un clàssic que ara podem tornar a recuperar, llegir i gaudir. També cal remarcar la gran traducció rimada de la Marina Espasa. I una edició a l'alçada del que reclamen els lectors més exigents.

Alerta, alerta, policies i lladres. Alerta Tots!!!!

 

 

Relacionado

Policies i lladres Allan Alhberg, Allan Ahlberg, Janet Ahlberg

Aviso de cookies

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de analítica.